Eco pipe banner. Marca inregistrata pentru cosuri de fum ECO PIPE.

Produse

 

Racord T la 90° pentru montarea coșurilor de fum ECO PIPE zincate

Racord T 90°, de diferite diametre, fabricat din tablă zincată.

Adăugarea acestei piese la sistemul de încălzire se face atunci când se îmbină o conductă în plan vertical cu una în plan orizontal. Astfel, deschiderea capacului racordului T, vă oferă posibilitatea de a verifica în întregime conducta, vă facilitează accesul la interiorul ei și, de asemenea, este un mod prin care puteți curăța conducta.

Unirea elementelor se face prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin) și prin folosirea unor nituri, pentru o fixare sigură și pentru o mai bună întreținere a pieselor.

Diametrul și grosimea tablei pot varia în funcție de nevoile proiectului dumneavoastră și se execută la cerere.

 

Prețuri și dimensiuni pentru coșuri de fum din oțel zincat și accesorii

Catalog cu prețuri COȘURI DE FUM ZINCATE ȘI PIESE

Coșuri de fum potrivite pentru încălzirea pe bază de petrol și pentru centrală proprie pe gaz, șeminee, cuptoare, sobe

Tub metalic utilizat pentru transferul fumului din sobă, indicat pentru ardere și evacuare. Se recomandă ca aceste conducte să fie izolate pentru coșurile de fum și pentru sobe. În plus, pe lângă transferul gazelor arse, emite căldură în interior, care provine de la gazele fierbinți de ardere.

Vă recomandăm ca măcar porțiunea exterioară a coșului pentru sobă să fie izolată, prin montarea unui tub izolat cu perete dublu, pentru a preveni condensarea și pentru menținerea temperaturii gazului de evacuare, pentru ca soba să tragă mai bine și să nu aveți ca efect revenirea fumului din sobă în interior.