Eco pipe banner. Marca inregistrata pentru cosuri de fum ECO PIPE.

Produse

 

Pălărie simplă de tip chinezesc

Pălărie simplă de tip chinezesc fabricată din oțel inoxidabil AISI 304 sau oțel zincat, de diferite diametre. Este pe stoc în dimensiuni ale diametrului de până la Φ 350, iar pentru diametre mai mari se poate fabrica la comandă.

Amplasați pălăria în partea superioară a coșului de fum pentru a beneficia de protecție contra ploii, zăpezii, vântului și a altor elemente care pot pătrunde în coș.

Pentru coșurile de fum izolate, există un model special de pălărie tip chinezesc, al cărei interior dispune de o bună izolație dată de un con cu vârful în jos pentru evitarea condensului. Astfel nici o condensare produsă de interiorul coșului de fum nu duce la pete exterioare.

Asigură evacuarea corectă a fumului și a gazelor arse. Atașarea la coșul de fum se face cu ajutorul unor cleme de tip special, pentru obținerea unei etanșeități absolute. Pentru coșurile de fum neizolate, atașarea pălăriei la coșul de fum se face prin introducerea unui corp în altul (masculin-feminin) și prin folosirea unor nituri din inox, pentru o fixare sigură și pentru o mai bună întreținere a pieselor. De asemenea, este recomandat ca îmbinarea pieselor să se facă și cu cleme speciale, pentru o mai bună fixare, o montare mai ușoară, sigură, și pentru o etanșeitate perfectă, pentru eliminarea condensului și pentru evitarea pătrunderii aerului în interiorul conductei.