Pălării rotative inox Ecopipe, cosuri de fum din inox, izolate cu perete dublu, pălării terminal antivânt pentru horn semineu.

Eco pipe banner. Cosuri de fum ECO PIPE.
Pălărie terminal rotativ inox, element coșuri de fum; Coșuri de fum, pălărie șimplu de tabla zincata; Coșuri de fum, element isolat pentru coș de fum, T 90 de grade din otel inoxidabil; difuzor din inox - dumperul

Câteva dintre domeniile în care compania activează sunt:

arrow Coșuri de fum izolate din inox și neizolate din inox sau din tabla zincată

arrow Pălării rotative inox și speciale antivânt pentru coșuri de fum

arrow Instalații de aer condiționat și ventilație, conducte de aerisire

arrow Purificatoare de aer, fabricarea de aspiratoare industriale – ventilatoare

arrowPutem crea orice tip de piesă de care aveți nevoie, pe comandă, chiar dacă nu o găsiți în catalogul nostru. Această operațiune necesită trimiterea în prealabil a unei schițe pentru piesa sau piesele respective.

arrowVă asigurăm livrarea rapidă pe toată suprafața țării, între 3 și 7 zile lucrătoare, în funcție de distanță și de proiectul dumneavoastră, inclusiv pentru comenzile speciale.

arrowDupă ce analizați toate componentele unei instalații (termice, de încălzire, de aerisire, de ventilație, de aer condiționat), vă recomandăm să consultați cataloagele noastre pentru alegerea diametrului și pentru insctrucțiunile de montare. De asemenea, la cataloage găsiți și catalogul cu prețuri. Astfel, veți putea compara ofertele și vă veți convinge de faptul că noi vă oferim cel mai bun raport calitate-preț.

arrowECO PIPE vă stau oricând la dispoziție pentru mai multe informații, pentru consultare, sprijin, sugestii sau sfaturi legate de proiectul dumneavoastră. Cu anii de experiență care caracterizează compania noastră, vă putem recomanda cele mai bune soluții în funcție de nevoile fiecărui proiect.
arrowDistribuitorii en-gross sunt rugați să ne contacteze pentru detalii legate de produse, livrare și oferta de preț, pentru o eventuală colaborare.

Coșuri de fum Eco Pipe se fabrica folosint utilaje si echipamente mecanice de inalte standarde